Belisol Dronten kiest

voor videobewaking Steleniszinloos

Belisol Dronten kiest voor videobewaking

Na een leuke afspraak en een adviesgesprek met de mannen van Belisol hebben zij gekozen voor videobewaking in en rondom hun bedrijfspand. Bij Belisol bent u natuurlijk al aan het juiste adres voor goed hang- en sluit werk voor uw ramen en kozijnen maar nu is ook gekozen voor een extra stap op het gebied van veiligheid voor hun persoonlijke veiligheid en hun eigendommen.

Marco Dijkgraaf: “We hebben gekozen voor de videobewaking van Steleniszinloos door het duidelijke plan wat ze voor ogen hadden. Tevens kwamen ze met een scherpe offerte en een vlotte levertijd. Kortom wij zijn erg tevreden over de one-stop-shop ervaring.”

Ook op zoek naar een mooie oplossing van Belisol bij u thuis?

Klik hier voor de oplossingen van Belisol Dronten

 

Belisol 2
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Steleniszinloos levert producten van hoge kwaliteit, door een team dat altijd op een goede wijze communiceert en oplossingsgericht meedenkt om de beveiligingsoplossing te bieden die het best bij je past“

Jacques Stoop

Beoordelingen

4.9 op basis van 30
Google reviews
Lees alle Google reviews