Camera en alarm in Dronten

De one stop shop ervaring

Weer een mooi voorbeeld van totaal beveiliging door Steleniszinloos

Voor  dit mooie huis in Dronten was de vraag een veilig gevoel wanneer de bewoners voor zaken weg zijn. Hiervoor hebben we een systeem ingericht waardoor de bewoners vanaf afstand alles kunnen zien en bedienen.

In dit geval is er gekozen voor een camera en alarm systeem. Aangezien de woning nog erg nieuw is was het hang en sluit werk al helemaal in orde en was bij de bouw al gekozen voor rolluiken.

De bewoners kunnen nu met een veilig gevoel hun spullen achterlaten.

Klant ( Vera ), : “Erg blij met ons nieuwe systeem we zijn vooral blij dat we alles vanaf afstand kunnen bedienen en bekijken. Alles was snel geregeld en de monteur heeft alles uitgelegd en daar ruim de tijd voor genomen erg fijn.

Ook interesse in een totaal beveiliging advies vul onderstaand contact formulier in en we komen vrijblijvend bij u langs.

Een Veilig gevoel
Volledig zicht op de achtertuin
Ajax alarm systeem
Een foto bij alarm
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Steleniszinloos levert producten van hoge kwaliteit, door een team dat altijd op een goede wijze communiceert en oplossingsgericht meedenkt om de beveiligingsoplossing te bieden die het best bij je past“

Jacques Stoop

Beoordelingen

4.9 op basis van 30
Google reviews
Lees alle Google reviews