Camerabewaking

24 uur per dag zicht op u kostbaarheden

Wij leveren een camerasysteem vanaf €699,- inclusief installatie

Door de opkomst van het internet en de slimme producten, IOT,  is ook het aantal camerasystemen ontzettend toegenomen. Van simpele plug and play systemen van Aliexpress tot high tech systemen in stadions en luchthavens.

Hierdoor is ook de vraag naar camerasystemen bij particulieren en ondernemingen toegenomen. Het simpel kunnen bedienen en uitkijken op een smartphone heeft daarbij erg geholpen.

Bij Steleniszinloos werken wij met allerlei soorten systemen. Tijdens een advies op locatie nemen wij diverse aspecten mee in ons veiligheidsadvies zoals budget, functionaliteit en veiligheid.

 

MG 4970 bewerkt scaled
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Steleniszinloos levert producten van hoge kwaliteit, door een team dat altijd op een goede wijze communiceert en oplossingsgericht meedenkt om de beveiligingsoplossing te bieden die het best bij je past“

Jacques Stoop

Beoordelingen

4.9 op basis van 30
Google reviews
Lees alle Google reviews