Toegangscontrole Almere City

Toegangsbeperking voor onbevoegde zonder onnodige belemmering en inboeten op flexibiliteit.

Doel:
Toegangsbeperking voor onbevoegde zonder onnodige belemmering en inboeten op flexibiliteit.

Probleem:
Almere City FC is een familieclub. Een club waar iedereen welkom is, de lijntjes kort zijn en je altijd bij de voorzitter naar binnen kan lopen voor een vraag, praatje of felicitatie na een goed gespeelde pot voetbal. Helaas schuilt hier ook meteen een gevaar voor de veiligheid en de beveiliging. Het is niet wenselijk dat iedereen altijd maar de wandelgangen in kan. Zeker op wedstrijddagen is het een komen en gaan van mensen. Ook van mensen die daar niks te zoeken hebben. De deur van het slot aflaten is geen optie. De deur afsluiten zorgt voor veel druk bij de sleuteldragers en onnodig wachten. Bovendien is dit zeer onhandig voor bevoegd personeel en spelers die daar rondlopen.

De vraag was helder. “Help ons bij de beveiliging en toegangscontrole van de kantoren zonder dat dit onze flexibiliteit en toegankelijkheid beperkt”.

Stadion wedstrijd Almere City
Nooit meer sleutels kwijt raken.

Oplossing:
Hoewel de vraag uitdagend was en het probleem specifiek was de oplossing niet ingewikkeld. Om te beginnen hebben wij geadviseerd rondom het pand betere verlichting te realiseren. Samen met de geadviseerde camera’s vormen deze de basis van de beveiliging buiten. Door de verlichting en camera’s op tactische plekken op te hangen heb je met een minimaal aantal camera’s maximaal zicht op het pand, de parkeerplaats en de omgeving. Deze slimme camera’s herkennen personen, scannen kentekens en kunnen bij vooraf ingestelde bewegingspatronen alarmmeldingen geven. Binnen hebben we een alarminstallatie geadviseerd. Glasbreukcontacten en raam/deur, – contacten zorgen ervoor dat de toegang tot elke ruimte gemonitord en beveiligd wordt. Het in en uitschakelen van het alarm gaat zeer eenvoudig via een app of tag. Uiteraard zijn er ook alarmcodes die aangemaakt kunnen worden. Een slim elektronisch slot met intercom installatie beveiligd ook de voordeur en zorg voor de nodige toegangscontrole. Om de beveiligingscirkel af te maken hebben we geadviseerd zich aan te sluiten bij de collectieve beveiliging van het industrieterrein. Samen met de overige ondernemers op het terrein wordt zo het volledige terrein gemonitord. Door middel van cameraobservanten en mobilesurveillance wordt het terrein na sluitingstijden actief in de gaten gehouden.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews