Daschcam voor particulieren

Steeds meer klanten kiezen voor een daschcam in de auto.

Door de toenemende drukte op de openbare weg en daardoor stijgend aantal ongelukken kiezen steeds meer mensen voor veiligheid in de auto.
Wij als http://steleniszinloos.nl hebben gekozen voor de product lijn van Kenwood een AAA merk waardoor alles tot in de puntjes geregeld is. Kortom een veilig gevoel!

 

De daschcam neemt u hele auto rit de beelden op en mocht er onverhoopt iets gebeuren heeft u altijd bewijslast en achteraf geen discussies.
https://www.youtube.com/watch?v=T8f9bOIuC8I

 

Mevrouw de Waal: Door de dasch-cam heb ik een veilig gevoel in de auto zeker als ik naar de grote stad moet.

Nedsoft live gps tracking
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

โ€œHeel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!โ€œ

Elwin Pereira

โ€œIk ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens ๐Ÿ‘Œโ€œ

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews