Gezien op tv

De grote huisverbouwing met David Serpenti in de uitzending.

De grote huisverbouwing met David Serpenti in de uitzending.

Steleniszinloos is trots om deel te nemen aan de grote huisverbouwing! Onze expertise in veiligheid vraagstukken maakt ons een waardevolle partner voor iedereen die hun huis wil verbouwen. Onze medewerkers, waaronder David Serpenti en Martijn Koster, zijn experts op het gebied van veiligheidsmaatregelen en staan klaar om hun kennis en vaardigheden met u te delen.

Of u nu een klein vraagstuk heeft of een complete integratie van veiligheid wil.
Steleniszinloos is er om u te helpen. Wij bieden niet alleen consultatie en advies over veiligheid vraagstukken, maar we kunnen ook de installatie van deze veiligheidsmaatregelen verzorgen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw huis pf bedrijf niet alleen mooi, maar ook veilig is.

In onze recente projecten hebben we ons gericht op het verbeteren van de veiligheid van woningen. David Serpenti en Albert Stokkers hebben hun expertise gedeeld met onze klanten en hebben hen voorzien van tips en advies over hoe ze hun huis zo veilig mogelijk kunnen maken. We zijn trots om te zien hoe deze verbouwingen hebben bijgedragen aan het verhogen van de veiligheid in deze woningen.

Bij Steleniszinloos weten we hoe belangrijk het is om uw huis te beschermen. Onze focus op veiligheid en onze ervaring in veiligheidsvraagstukken maken ons de ideale partner voor iedereen die zijn huis wil beveiligen. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van een veilige en mooie leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen met uw veiligheid!

 

de grote huisverbouwing

Productgroepen waarom advies op locatie?:

Er zijn diverse producten te verzinnen maar het begint allemaal bij uw gevoel en goed advies over veiligheid.

  • Alarmsysteem
  • Camerabewaking
  • Hang- en sluitwerk
  • Intercom
  • Toegangscontrole
  • Hek
  • Gewapend glas
  • Hond
  • Grind

Kijkt u ook een bij ons eerder gegeven adviezen:
https://www.steleniszinloos.nl/projecten/

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 34
Google reviews
Lees alle Google reviews