Nieuwe medewerker

Welkom Martijn!

Steleniszinloos gaat uitbreiden!

Vanaf 1 september is Martijn Koster begonnen als commercieel medewerker bij Steleniszinloos. Wij zijn erg blij dat Martijn gekozen heeft om ons team te komen versterken!

De afgelopen maanden heeft Steleniszinloos een sterke groei doorgemaakt en om onze huidige klanten de kwaliteit te kunnen bieden waar wij voor staan is nu het moment om te gaan uitbreiden.

Martijn heeft op veel commerciële functies gewerkt zowel in de techniek als buiten de techniek maar ook zakelijk en particulier. Hierdoor gaat Martijn diverse werkzaamheden op zich nemen waaronder het opzetten van de binnendienst waardoor we klanten beter kunnen bedienen, social media en uiteraard op zoek naar mooie, nieuwe en interessante klanten!

☕️ Wil je kennismaken met Martijn neem contact met hem op via: martijn@steleniszinloos.nl en 0657454964.

Welkom bij Steleniszinloos.nl
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Steleniszinloos levert producten van hoge kwaliteit, door een team dat altijd op een goede wijze communiceert en oplossingsgericht meedenkt om de beveiligingsoplossing te bieden die het best bij je past“

Jacques Stoop

Beoordelingen

4.9 op basis van 30
Google reviews
Lees alle Google reviews