Nieuwe medewerker

Welkom Martijn!

Nieuwe medewerker voor Steleniszinloos

Vanaf 1 september is Martijn Koster begonnen als commercieel medewerker bij Steleniszinloos. Wij zijn erg blij dat Martijn gekozen heeft om ons team te komen versterken!

De afgelopen maanden heeft Steleniszinloos een sterke groei doorgemaakt en om onze huidige klanten de kwaliteit te kunnen bieden waar wij voor staan is nu het moment om te gaan uitbreiden.

Martijn heeft op veel commerciële functies gewerkt zowel in de techniek als buiten de techniek maar ook zakelijk en particulier. Hierdoor gaat Martijn diverse werkzaamheden op zich nemen waaronder het opzetten van de binnendienst waardoor we klanten beter kunnen bedienen, social media en uiteraard op zoek naar mooie, nieuwe en interessante klanten!

☕️ Wil je kennismaken met Martijn neem contact met hem op via: martijn@steleniszinloos.nl en 0657454964.

martijn
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews