Over ons

De mannen en vrouwen van Steleniszinloos

Wie zijn wij.

Stelen is zinloos is een beveiligingsconsultant gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van beveiliging. Wij hebben de overtuiging dat vrijwel alle gevallen van inbraak, diefstal, vandalisme en andere dreigingen voorkomen kan worden.

Met een uitgebreide behoefteanalyse en inventarisatie beoordelen wij elke situatie persoonlijk en komen wij met een passende totaaloplossing. Of het nou gaat om een camera,- of alarmsystemen, mobile surveillance,  evenement,- of persoonsbeveiliging.

Stelen is zinloos heeft altijd een maatwerkoplossing! steleniszinloos.nl

 

Yaron Navon: “Veiligheid zit in ons bloed. Het is een cliché maar het veiliger maken van de leef- en werkomgeving is iets waar ik al mijn energie in wil steken! Ik werk sinds 1999 in de veiligheid. Hierbij heb ik alle soorten werkzaamheden verricht. Van objectbeveiliging tot mobiele surveillance en van particuliere recherche tot persoonsbeveiliging. Tot op de dag van vandaag zijn wij daar nog steeds werkzaam in met Le Connecteur. Met David in ons team erbij hebben wij met de technische installatie kant de cirkel kunnen sluiten. U kunt bij ons terecht voor een compleet advies en afname van diensten en producten.”

 

team siz

We zijn trots dat we met een gevarieerd aanbod aan de wens van de klant kunnen voldoen. Nee is geen optie! Als we het niet hebben gaan we het zoeken en proberen wij zo snel mogelijk met een oplossing te komen.

 

David Serpenti: “Ik geloof in het verbinden van mensen door met elkaar na te denken over oplossingen binnen de veiligheid. Samenwerken is van groot belang want wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen. Mijn ervaring heb ik opgebouwd door jarenlang te werken in de verkoop waarvan de laatste 10 jaar in de veiligheid. Commerciële werkzaamheden op veiligheidsgebied is mijn ideale combinatie. Doen waar ik goed in ben met de producten die het leven veiliger maken.”