Missie en visie

Missie:

Onze missie bij Stelen is Zinloos, is het bieden van deskundig advies en hoogwaardige consultancydiensten om veiligheidsoplossingen te bieden, die gericht zijn op het voorkomen van criminaliteit, bijvoorbeeld diefstal. We geloven dat het aanpakken van de oorzaken van diefstal door het bieden van effectieve oplossingen, de sleutel is tot het verminderen van diefstal en het bevorderen van een veiligere samenleving. Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij het identificeren van risico’s, het ontwikkelen van gepaste beveiligingsmaatregelen en het implementeren van effectieve veiligheidsprotocollen. Daarbij proberen we altijd de oplossing als einddoel te hebben en niet de producten te verkopen die op de plank liggen.

 

Visie:

Onze visie bij Stelen is Zinloos is een wereld waarin veiligheid de hoogste prioriteit heeft en diefstal geen plaats heeft. We streven naar een samenleving waarin mensen, bedrijven en gemeenschappen veilig kunnen leven, werken en genieten van hun bezittingen, zonder angst. Onze visie is gebaseerd op het besef dat diefstal niet alleen een materieel verlies is, maar ook een inbreuk op het gevoel van veiligheid en vertrouwen van mensen.

premium signing 2
bbq5
Rido Emmeloord
Stelen is zinloos voetbalfabriek
Schermafbeelding 2022 03 24 om 11.56.29 e1685455109754

Kernwaarden:

  1. Deskundig advies: We zijn toegewijd aan het leveren van deskundig advies op het gebied van veiligheid. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends, technologieën en beste praktijken op het gebied van veiligheid en gebruiken onze expertise om onze klanten te adviseren bij het ontwikkelen van effectieve veiligheidsstrategieën.
  2. Consulteren: We geloven in een consultatieve aanpak, waarbij we luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en samenwerken om op maat gemaakte veiligheidsoplossingen te ontwikkelen. We streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten om de beste resultaten te bereiken en hen te ondersteunen bij het succesvol implementeren van veiligheidsmaatregelen.
  3. Veiligheid: Veiligheid staat centraal in alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het creëren van veilige omgevingen voor mensen, bedrijven en gemeenschappen. We houden rekening met alle aspecten van veiligheid, inclusief fysieke beveiliging, informatiebeveiliging, cybersecurity, risicobeheer en crisismanagement.
  4. Oplossingsgericht: We zijn oplossingsgericht in ons denken en handelen. We zijn gericht op het identificeren van de kern van het probleem en het vinden van effectieve en duurzame oplossingen. We streven ernaar om niet alleen symptomen van diefstal aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaken te begrijpen en aan te pakken.

Bij Stelen is Zinloos zijn we vastbesloten om organisaties te ondersteunen bij het implementeren van effectieve veiligheidsmaatregelen om diefstal te voorkomen en een veiligere samenleving te bevorderen. We doen dit door deskundig advies te geven, consulterend samen te werken met onze klanten en veilig

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.