Camera en alarm in Dronten

De one stop shop ervaring

Weer een mooi voorbeeld van totaal beveiliging door Steleniszinloos

Voor  dit mooie huis in Dronten was de vraag een veilig gevoel wanneer de bewoners voor zaken weg zijn. Hiervoor hebben we een systeem ingericht waardoor de bewoners vanaf afstand alles kunnen zien en bedienen.

In dit geval is er gekozen voor een camera en alarm systeem. Aangezien de woning nog erg nieuw is was het hang en sluit werk al helemaal in orde en was bij de bouw al gekozen voor rolluiken.

De bewoners kunnen nu met een veilig gevoel hun spullen achterlaten.

Klant ( Vera ), : “Erg blij met ons nieuwe systeem we zijn vooral blij dat we alles vanaf afstand kunnen bedienen en bekijken. Alles was snel geregeld en de monteur heeft alles uitgelegd en daar ruim de tijd voor genomen erg fijn.

Ook interesse in een totaal beveiliging advies vul onderstaand contact formulier in en we komen vrijblijvend bij u langs.

Een Veilig gevoel
Volledig zicht op de achtertuin
Ajax alarm systeem
Een foto bij alarm
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews