Paxton

De one stop shop ervaring

Paxton toegangssysteem

Een veilig gevoel

Paxton toegangssysteem een veilig gevoel,

Steleniszinloos, gespecialiseerd in het beschermen van bedrijven tegen diefstal en ongewenste indringers, heeft onlangs een nieuwe klant verwelkomd. Het betreft een groot kantorencomplex in het hartje van Flevoland, waar waardevolle informatie en kostbare apparatuur worden bewaard. Om de beveiliging van het gebouw naar een hoger niveau te tillen, heeft Steleniszinloos een Paxton deur toegang systeem met camera geïnstalleerd.

De nieuwe klant, een internationaal bedrijf, had behoefte aan een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing om de vertrouwelijkheid van hun gegevens en de bescherming van hun personeel te waarborgen. Na uitgebreid onderzoek en overleg koos het bedrijf voor de expertise van Steleniszinloos om hun beveiligingsbehoeften te vervullen.

Deurtoegang

Het Paxton deur toegang systeem met camera is een geavanceerd systeem dat zorgt voor een efficiënte en veilige toegangscontrole tot het kantorencomplex. Het systeem maakt gebruik van state-of-the-art technologie, waaronder biometrische authenticatie, proximity-kaarten en beveiligde pincodes om toegang te verlenen aan geautoriseerde medewerkers en bezoekers. Daarnaast zijn er camera’s geïntegreerd in het systeem, die een constante bewaking van de toegangspunten mogelijk maken.

Implementatie

De implementatie van het Paxton deur toegang systeem met camera heeft het beveiligingsniveau van het kantorencomplex aanzienlijk verbeterd. Het systeem biedt real-time monitoring en registratie van alle toegangspogingen, waardoor verdachte activiteiten snel kunnen worden opgespoord en aangepakt. Bovendien zorgt de biometrische authenticatie voor een uiterst veilige en betrouwbare toegangscontrole, aangezien elke medewerker unieke fysieke kenmerken heeft die niet kunnen worden nagemaakt.

De klant van Steleniszinloos is zeer tevreden met het nieuwe beveiligingssysteem. Het heeft hen gemoedsrust gegeven, wetende dat hun waardevolle bedrijfsinformatie en apparatuur nu goed beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Ze waarderen de geavanceerde functies van het Paxton deur toegang systeem met camera, zoals de real-time monitoring en de mogelijkheid om toegangsrechten van medewerkers eenvoudig te beheren en aan te passen.

Daarnaast heeft de aanwezigheid van camera’s bij de toegangspunten ook bijgedragen aan het afschrikken van mogelijke indringers. Het feit dat er constant wordt toegezien op wie het kantorencomplex betreedt, heeft een preventieve werking gehad en heeft het gevoel van veiligheid onder de medewerkers vergroot.

Al met al heeft de installatie van het Paxton deur toegang systeem  door Steleniszinloos een significante bijdrijge geleverd aan een veilig gevoel.

Een mooi project waar we van advies naar oplossing naar offerte naar oplevering zijn gegaan!

Paxton deurtoegang
B2DE36A6 1501 450B 8923 2BE224CAD3B2
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews