All in one concept in bewaking

Totaal beveiliging woning Utrecht

Meedenken als oplossing

Totaal beveiliging door Steleniszinloos

Voor  deze woning was de wens een totaal concept voor beveiliging. De klant was veel van huis en wilde de woning met een veilig gevoel achter laten. We hebben hiervooor gekozen voor nieuw hang- en sluitwerk aangevuld met camera’s en alarm.

Hierdoor is de woning zowel preventief beveiligd als actief. Dit door middel van een melding bij inbraak. Kortom een veilig gevoel!

Ook interesse in een totaal beveiliging advies vul onderstaand contact formulier in en we komen vrijblijvend bij u langs.

Klant ( anoniem ), : “Ik wilde graag met een veilig gevoel van huis kunnen dat is met deze totaal oplossing zeker gelukt!  Alles is makkelijk in bediening en werd door de monteurs perfect uitgelegd. Hier werd echt de tijd voor genomen”.

gsb 2 e1650548461676
gsb3 e1650548429961
veilig gevoel
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews