Veiligheid voor Octopus op Urk.

Veiligheid op maat.

Steleniszinloos, een deskundig bedrijf op het gebied van veiligheid, is opnieuw actief geweest op Urk en heeft ditmaal een prachtige opdracht mogen uitvoeren voor Versevismarkt Octopus. Met hun uitgebreide expertise hebben ze advies gegeven aan Octopus, een bekende vismarkt die bekend staat om de verkoop van verse vis van uitstekende kwaliteit.
Versevismarkt Octopus is een geliefde bestemming op Urk, vooral op zaterdagen wanneer ze een markt organiseren. Op deze markt kunnen bezoekers genieten van diverse verse visproducten, variërend van smakelijke garnalen tot heerlijke zalmfilets. Octopus zorgt ervoor dat hun vis altijd vers is, en ze hebben een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van kwaliteit vis.

Door samen te werken met Steleniszinloos heeft Versevismarkt Octopus een belangrijke stap gezet in het verbeteren van hun veiligheid. Steleniszinloos heeft hun expertise toegepast om Octopus te adviseren over effectieve veiligheidsprotocollen en maatregelen die van essentieel belang zijn om een veilige omgeving te garanderen voor zowel medewerkers als klanten.
Met de inzet van Steleniszinloos heeft Versevismarkt Octopus een versterkte focus op veiligheid en kan het bedrijf met vertrouwen doorgaan met het leveren van topkwaliteit vis aan hun klanten. Bezoekers kunnen blijven genieten van de unieke ervaring van de versevismarkt op zaterdagen, wetende dat hun veiligheid een prioriteit is voor Octopus.

De samenwerking tussen Steleniszinloos en Versevismarkt Octopus illustreert het belang van veiligheid in diverse bedrijfssectoren en benadrukt het belang van professioneel advies om een veilige omgeving te waarborgen.

 

Versevis Urk1
Versevis Urk2
Versevis Urk3
Versevis URK4
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews