Wonderbit compleet beveiligd

De one stop shop ervaring

WonderBit lost je digitale uitdagingen op en wij zorgen voor de veiligste werkplek.

Wat een mooi bedrijf en wat leuk dat we samen deze uitdaging aan mochten gaan.

Wonderbit bouwt digitale oplossingen. Denk daarbij aan webapplicaties, front-ends, software voor automatisering, API’s, mobiele apps en Internet of Things (IoT)-oplossingen. Dankzij onze collectieve ervaring, veelzijdige skillset en sterke technische achtergrond kunnen wij wonderwerk verrichten.

Na een paar leerzame inspiratie sessies en samenwerkingen waar we binnenkort meer over kunnen vertellen mochten wij aan de slag om een mooi All-in beveiligingsplan te maken.

We hebben gekozen voor een compleet systeem met onder andere een Alarm van Ajax camera’s van Dahua + een intercom Bold sloten voor de deuren en een brandmeldinstallatie.

Klant ( Stijn ): “We hebben nu een compleet systeem met toegangscontrole en beveiliging. De samenwerking ging super en er is aan alle kanten volop mee gedacht top!

Ook interesse in een totaal beveiligingsadvies? Vul onderstaand contact formulier in en we komen vrijblijvend bij u langs. Wij bespreken de behoeftes, wensen, budget en mogelijkheden en zorgen voor een mooie offerte!

Mocht je is willen kijken wat Wonderbit zoals doet kijk dan is.
www.wonderbit.nl

Intercom Dahua
21
15
18
Dahua intercom
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews