Schade door bedrijfsspionage

10 miljard euro per jaar

depositphotos 191831828 stock photo thief wearing balaclava stealing file

De schade door bedrijfsspionage is nog nooit zo groot geweest. Het loopt in de miljarden per jaar. Vaak beseffen bedrijven te laat dat ze slachtoffer zijn geweest van bedrijfsspionage. De nasleep kan nog vele jaren duren doordat strategische informatie gestolen is en/of de betrouwbaarheid van producten en diensten zijn geschaad.

Als bedrijf kan je er alles aan doen om je systemen, producten, diensten en informatie te beschermen door middel van software, toegangscontrole, wachtwoorden, protocollen. Maar als de HR afdeling zonder screening of onderzoek nieuwe mensen aanneemt en als bezoekers overal in het gebouw kunnen komen zonder begeleiding loop je alsnog groot risico.

 

Bij Steleniszinloos geven wij veiligheidsadvies op alle gebieden en halen we specialisten erbij als dat nodig is. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op!

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

โ€œHeel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!โ€œ

Elwin Pereira

โ€œIk ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens ๐Ÿ‘Œโ€œ

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 34
Google reviews
Lees alle Google reviews