Slimme intercom in Dronten

Een veilig gevoel in en om het huis.

Slimme intercom in Dronten door Steleniszinloos

Voor  deze woning vroeg de klant naar een slimme oplossing voor de voordeur. De klant wilde in de avond niet open doen maar zien wie er voor de deur staat. Daarbij was ook de wens dan te kunnen communiceren met de gene voor de deur. We hebben de klant geadviseerd om een slimme deurbel van Hikvision te nemen een kwalitatief goede oplossing en qua prijs ook zeer voordelig.

Hierdoor is de wens van de klant helemaal ingevuld een veilig gevoel.

Ook interesse in een totaal beveiliging advies vul onderstaand contact formulier in en we komen vrijblijvend bij u langs.

Klant ( de Jong ), : “We zijn nieuwe in Dronten en wilde graag een mooie oplossing die doet wat we wilden zonder allemaal extra poespas. Steleniszinloos heeft hier perfect in geadviseerd.

Slimme deurbel oplossing!
intercom 2
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Steleniszinloos levert producten van hoge kwaliteit, door een team dat altijd op een goede wijze communiceert en oplossingsgericht meedenkt om de beveiligingsoplossing te bieden die het best bij je past“

Jacques Stoop

Beoordelingen

4.9 op basis van 30
Google reviews
Lees alle Google reviews