Slimme sloten

Voor op werk maar ook thuis

Geen sleutels meer nodig om je huis of kantoor in te gaan? Wat is dat fijn!
Maar hoe kom je dan binnen? En wat kan je er nog meer mee? Lees meer in dit artikel!

Slimme sloten passen precies in het verlengde van het slimmer veiliger maken van je huis of kantoor. Door draadloze alarmsystemen, mooie effectieve camerasystemen (Klik hier voor het project bij een monumentaal pand) en rolluiken en screens kan je met een enkele druk op de knop veiliger voelen.

Nooit meer sleutels kwijt raken.

De oude cilinders kunnen 9 van de 10 keer zo vervangen worden door de nieuwe slimme sloten. Je kan ze laten installeren door Steleniszinloos maar het is ook goed zelf te doen. Door middel van de bijbehorende app kan je de sloten installeren, configureren, bedienen en overzicht houden.

Een slim slot kan je op verschillende manieren activeren om zo zelf het slot open te draaien. Het makkelijkste is met je telefoon en de app. Als je in de buurt bent van het slot klik je in de app op het juiste slot en daarna heb je 10, 15, 20 of 30 seconden de tijd om het slot open te draaien.

Is je batterij leeg of heb je je telefoon niet bij je dan kan je door middel van een pincode het slot opendraaien. Dit werkt als een “ouderwetse” kluis. Bijvoorbeeld: 2x linksom, 1x rechtsom, 4x linksom etc. Na een bepaalde volgorde activeert het slot en kan je het opendraaien. Ideaal voor kinderen die nog geen telefoon hebben en die wel een deur mogen openmaken.

 

Voor zakelijk gebruik is er ook een online dashboard beschikbaar waar je gebruikers in kan toevoegen, verwijderen, roosters maken, slimme sloten kan toevoegen aan gebruikers, etc. Het systeem registreert ook wie wanneer welk slot opent. Ideaal om bij te houden waar iemand naar binnen is geweest. Sleutels bij laten maken is verleden tijd!

Want het leven is te kort om je druk te maken over alles wat met sleutels te maken heeft
Nooit meer sleutels kwijt raken.
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews