Tech & Innovatie podcast

Yaron Navon te gast bij Ronald Ter Voert

Podcast over de laatste trends op beveiligingsgebied (in en rondom je huis of bedrijf), hands-on tips en de toenemende druk op privacy.
Schermafbeelding 2022 05 27 om 14.09.23

Er staat weer een nieuwe podcast en vodcast voor je klaar van ‘Tech & Innovatie’. Hét talkradioprogramma over ondernemen op het snijvlak van technologie en innovatie. De uitzending van is vanaf nu ook te beluisteren of te bekijken via je favoriete audio- of videoplatform, EASY 95.5 FM en Het kan in Almere.

Deze week in de studio: Roy Derks, tech-ondernemer bij Hackteam, over zijn passie voor programmeren, learnings uit Silicon Valley als het gaat om innoveren en de kansen in Flevoland. En Yaron Navon, medeoprichter van Steleniszinloos.nl, over de laatste (digitale) trends op beveiligingsgebied (in en rondom je huis of bedrijf), hands-on tips en de toenemende druk op privacy.

Luister de PODCAST o.a. via:
Spotify: https://lnkd.in/eBXk5X8m,
SoundCloud: https://lnkd.in/dbvkaKSG of
Apple Podcasts: https://lnkd.in/ePf_3jWq

De uitzending is ook als VODCAST te bekijken op:
Vimeo: https://lnkd.in/ey6BKj_v,
YouTube: https://lnkd.in/eshrfKD2,
Het Kan In Almere-techplatform (https://lnkd.in/dx_MctE) en
op de bijbehorende LinkedInpagina: (https://lnkd.in/dq4ZqwSQ).

(Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Horizon Flevoland en Gemeente Almere)

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews