All in one concept in bewaking

Totaal beveiliging woning Utrecht

Meedenken als oplossing

Totaal beveiliging door Steleniszinloos

Voor  deze woning was de wens een totaal concept voor beveiliging. De klant was veel van huis en wilde de woning met een veilig gevoel achter laten. We hebben hiervooor gekozen voor nieuw hang- en sluitwerk aangevuld met camera’s en alarm.

Hierdoor is de woning zowel preventief beveiligd als actief. Dit door middel van een melding bij inbraak. Kortom een veilig gevoel!

Ook interesse in een totaal beveiliging advies vul onderstaand contact formulier in en we komen vrijblijvend bij u langs.

Klant ( anoniem ), : “Ik wilde graag met een veilig gevoel van huis kunnen dat is met deze totaal oplossing zeker gelukt!  Alles is makkelijk in bediening en werd door de monteurs perfect uitgelegd. Hier werd echt de tijd voor genomen”.

gsb 2 e1650548461676
gsb3 e1650548429961
veilig gevoel
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Steleniszinloos levert producten van hoge kwaliteit, door een team dat altijd op een goede wijze communiceert en oplossingsgericht meedenkt om de beveiligingsoplossing te bieden die het best bij je past“

Jacques Stoop

Beoordelingen

4.9 op basis van 30
Google reviews
Lees alle Google reviews