Track & Trace

Voor terugvinden na diefstal en materieelbeheer.

Vanaf €99,- zonder abonnement heeft u al een draadloze GPS tracker.

Track & Trace is voor meerdere doelen toe te passen. Tegenwoordig zijn de systemen zo klein en vol met slimme techniek. Ook de draadloze systemen zijn perfect om te gebruiken op locaties waar geen accu of stroompunt is. Waar je vroeger een systeem nog moest laten inbouwen wordt het vandaag de dag steeds simpeler om het zelf te doen.

Bij Steleniszinloos hebben wij diverse systemen voor verschillende doeleinden. Hieronder volgen een aantal toepassingen.

 

TRACK & TRACE SYSTEEM TEGEN DIEFSTAL

Door een track & trace gps in uw voertuig te plaatsen, kunnen wij de locatie van het voertuig zien wanneer u hierom vraagt. De tracking van uw auto zorgt ervoor dat wij bij diefstal precies kunnen zien waar de auto naartoe rijdt of waar het voertuig stilstaat. Een Particulier Onderzoeker gaat op onderzoek naar uw gestolen scooter/motor/sloep. Dit track & trace systeem wordt vaak gebruikt in auto’s en trailers, maar ook in sloepen en andere voertuigen. Het is een handige, voordelige en snelle manier om uw gestolen voertuig weer terug te krijgen.

 

Schermafbeelding 2022 03 28 om 19.52.19
INFORMEER KLANTEN OP AANKOMSTTIJD LEVERANCIER OF MONTEUR
Met een OBD plug kunt u in letterlijk 1 seconde een auto of vrachtwagen uitrusten met een GPS systeem. U klikt de OBD plug simpel in de scart ingang van uw auto. Hiermee kunt u via een online portal live zien waar het voertuig zich bevindt, hoe hard het rijdt en de gehele geschiedenis. Ook is dit systeem goedgekeurd door de belastingdienst.
Loca Nedsoft gps tracker zijaanzicht1
TRACK & TRACE SYSTEEM VOOR MATERIEELBEHEER

Het track & trace systeem is ook geschikt voor materieelbeheer. U kunt het systeem plaatsen in uw materieel of bijvoorbeeld in een portocabin. Via het online systeem kunt u zien waar uw goederen zich bevinden.

Viloc
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.