Verhuur van veiligheid

Flexibel inzetten van alarmsystemen en camerasystemen

Tijdelijke beveiliging

Verhuur van veiligheid

Veiligheid is bij een bestaande situatie vaak makkelijker in te richten dan bij een tijdelijke locatie. Het huren van veiligheidsvoorzieningen zoals alarmsystemen en camerasystemen kan dan een uitkomst zijn.

 

Verhuur camerabewaking

Bij tijdelijke inzet van camerabewaking bent u verzekert van beelden bij een mogelijk incident.
Ook is het mogelijk om door middel van intelligente camera’s een melding te krijgen bij een beweging binnen bepaalde kaders of tijden. Bij het huren van camera’s is het mogelijk dit tijdelijk in te zetten totdat bijvoorbeeld een bouw is afgerond of het evenement is afgelopen.

Verhuur van veiligheid

 

Verhuur alarmbewaking

Steleniszinloos geeft veiligheidsadvies aan ondernemers en particulieren. Hierbij kijken wij meestal naar vaste oplossingen maar soms is het wenselijk een tijdelijke oplossing te treffen.
Bij een onveilig situatie is het een goed idee om een tijdelijk alarm op te hangen. Dit kan zowel bij ondernemers en bij particulieren worden ingezet. Bij een tijdelijk alarm is alleen stroom op locatie nodig. Verder zit alle techniek in het alarmsysteem zelf.

Ook interesse in een vrijblijvend veiligheidsadvies? 

Vul het contactformulier in op deze pagina of bij dit artikel en onze adviseur maakt een afspraak om bij jouw thuis of op werk de situatie te bespreken. Wij luisteren, overleggen, analyseren, adviseren, installeren, leggen uit en onderhouden!

foto 2 e1677169238728
foto 1 e1677169342796
LC wagenpark bestickerd
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews