Advies op locatie

Een eerste stap naar een veilig gevoel

Advies moet lijdend zijn en niet de producten.

Waarom advies op locatie?

Veel van de vragen die wij krijgen ontstaan bij de klant omdat het niet altijd duidelijk is wanneer ze product A nodig hebben, of juist product B. En dat is ook moeilijk om te weten tenzij je meer ervaring hiermee hebt. Zelfs als ervaren adviseurs is het soms lastig om een eenzijdig advies te geven. Dat is vooral te danken aan de hoeveelheid opties die er zijn.

Wanneer wij zelf bezig zijn met een advies te schrijven weten wij niet precies welke producten soms exact nodig zijn. Gelukkig kunnen wij bouwen op een groot netwerk aan distributeurs, adviseurs en collega’s om tot het juiste advies te komen. Dat zijn allemaal voorwaarden die een rol spelen. In sommige gevallen spelen er nog meer dingen een actieve rol, en zonder die informatie te hebben is het lastig advies geven.

Waarom advies op locatie? Daarom komen wij altijd advies geven op locatie en zijn niet de producten lijdend maar de situatie. Het kan dus zo zijn dat we een advies geven waarin wij zelf niks installeren. Natuurlijk gaan we u dan koppelen aan de juiste bedrijven binnen ons netwerk die u wel kunnen helpen.

Waarom advies op locatie? Vandaar is advies op locatie altijd de eerste stap in u veiligheid.

Wilt u advies om een dienst in de beveiliging af te nemen kijk dan eens op:


Le Connecteur

MG 4935 bewerkt scaled

Productgroepen waarom advies op locatie?:

Er zijn diverse producten te verzinnen maar het begint allemaal bij uw gevoel en goed advies.

  • Alarmsysteem
  • Camerabewaking
  • Hang- en sluitwerk
  • Intercom
  • Toegangscontrole
  • Hek
  • Gewapend glas
  • Hond
  • Grind

Kijkt u ook een bij ons eerder gegeven adviezen:
https://www.steleniszinloos.nl/projecten/

Project woning Poort
11112022 Tecmaster Alarm
3
Intercom Dahua
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews