De 6 beste preventieve tips

Wintertijd is inbraaktijd

Wintertijd is inbraaktijd

Het moment voor de wintercheck

Het is alweer zover. De laatste zondag van Oktober. Korte dagen, lange nachten WINTERTIJD. Voor ons het startschot van een drukke periode. Traditiegetrouw stroomt bij ons in deze tijd de mailbox vol en staat de telefoon roodgloeiend. De donkere periode is voor veel mensen aanleiding om over veiligheid en beveiliging na te denken. En, gelukkig maar. Voorkomen van incidenten is waar we elke dag gepassioneerd mee bezig zijn. Helaas worden we nog te vaak achteraf ingeschakeld en is het leed al geleden.

Bezig zijn met veiligheid en beveiliging is geen momentopname. Het heeft periodiek aandacht en onderhoud nodig. Situaties veranderen en een gelegenheid is voor een ongenode gast zo gevonden. Met onderstaande checklist is iedereen weer up to date en worden wij hopelijk minder vaak te laat gebeld.

  • Pak eens de snoeischaar en zorg voor overzicht rondom het huis. Dit voorkomt donkere hoekjes en stuiken om achter te schuilen.
  • Werkt alle verlichting nog? Het wordt kouder de verlichting staat vaker en langer aan. Het moment dat ze stuk gaan. Een verlichte tuin is een veilige tuin.
  • Gaat de verlichting nog op tijd aan? Ook voor de tijdschakelaar gaat de wintertijd in. Dit gaat vaak niet automatisch.
  • Hangen er camera’s? Maak de lens eens schoon. Vaak weten spinnen de camera’s ook te vinden. Spinnenwebben zorgen voor onduidelijk beeld.
  • Laat geen gereedschap (scheppen, bezems, ladders) rondslingeren. Dit creëert gelegenheid. Een ongenode gast maakt graag gebruik van hulpmiddelen die voor handen zijn.
  • Hoe is de situatie bij de buren en in de straat? Met elkaar zorg je voor een veilige buurt.

Nog geen camera’s of hulp nodig bij uw beveiliging.? Wij denken graag met u mee en komen altijd langs op locatie om samen met u te kijken. We hebben altijd een up to date oplossing voor elke situatie

 

Hoe zat het ook al weer met de zomer,- en wintertijd. Zie hier waarom we 2 keer per jaar de klok voor en achteruit zetten. Zomertijd en wintertijd, waarom en sinds wanneer? | Historiek

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Steleniszinloos levert producten van hoge kwaliteit, door een team dat altijd op een goede wijze communiceert en oplossingsgericht meedenkt om de beveiligingsoplossing te bieden die het best bij je past“

Jacques Stoop

Beoordelingen

4.9 op basis van 34
Google reviews
Lees alle Google reviews