De 6 beste preventieve tips

Wintertijd is inbraaktijd

Wintertijd is inbraaktijd

Het moment voor de wintercheck

Het is alweer zover. De laatste zondag van Oktober. Korte dagen, lange nachten WINTERTIJD. Voor ons het startschot van een drukke periode. Traditiegetrouw stroomt bij ons in deze tijd de mailbox vol en staat de telefoon roodgloeiend. De donkere periode is voor veel mensen aanleiding om over veiligheid en beveiliging na te denken. En, gelukkig maar. Voorkomen van incidenten is waar we elke dag gepassioneerd mee bezig zijn. Helaas worden we nog te vaak achteraf ingeschakeld en is het leed al geleden.

Bezig zijn met veiligheid en beveiliging is geen momentopname. Het heeft periodiek aandacht en onderhoud nodig. Situaties veranderen en een gelegenheid is voor een ongenode gast zo gevonden. Met onderstaande checklist is iedereen weer up to date en worden wij hopelijk minder vaak te laat gebeld.

  • Pak eens de snoeischaar en zorg voor overzicht rondom het huis. Dit voorkomt donkere hoekjes en stuiken om achter te schuilen.
  • Werkt alle verlichting nog? Het wordt kouder de verlichting staat vaker en langer aan. Het moment dat ze stuk gaan. Een verlichte tuin is een veilige tuin.
  • Gaat de verlichting nog op tijd aan? Ook voor de tijdschakelaar gaat de wintertijd in. Dit gaat vaak niet automatisch.
  • Hangen er camera’s? Maak de lens eens schoon. Vaak weten spinnen de camera’s ook te vinden. Spinnenwebben zorgen voor onduidelijk beeld.
  • Laat geen gereedschap (scheppen, bezems, ladders) rondslingeren. Dit creëert gelegenheid. Een ongenode gast maakt graag gebruik van hulpmiddelen die voor handen zijn.
  • Hoe is de situatie bij de buren en in de straat? Met elkaar zorg je voor een veilige buurt.

Nog geen camera’s of hulp nodig bij uw beveiliging.? Wij denken graag met u mee en komen altijd langs op locatie om samen met u te kijken. We hebben altijd een up to date oplossing voor elke situatie

 

Hoe zat het ook al weer met de zomer,- en wintertijd. Zie hier waarom we 2 keer per jaar de klok voor en achteruit zetten. Zomertijd en wintertijd, waarom en sinds wanneer? | Historiek

WhatsApp Image 2022 10 26 at 12.24.19
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews