Aantal woningovervallen stijgen

Overvallers worden steeds brutaler en slaan snel en hard toe.

Overvallers steeds brutaler.

Het aantal woningovervallen lijkt steeds meer toe te nemen. In Almere hebben er afgelopen weken meerdere overvallen plaatsgevonden.

Woningoverval Almere Poort

Woningovervallen

De werkwijze van de overvallers bij woningovervallen is zeer brutaal en ook vindt ook steeds meer plaats in de vroege avond. Verkleed als pakketbezorgers doen bewoners nog vaak de deur open en in vele gevallen ook nog de kinderen. Als de deur eenmaal open is dringen de overvallers naar binnen en nemen in korte tijd de meest kostbare spullen mee zoals iPads, tablets, smartphones en laptops. Snelle handel.

Naast de financiele zaken en afhandeling met verzekering is de emotionele schade groot en kans op langdurig trauma. Iemand is in je huis geweest heeft jou en of je kinderen bedreigd en jouw spullen meegenomen.

 

Veiligheidsadvies

Steleniszinloos geeft veiligheidsadvies aan ondernemers en particulieren. En speciaal voor de particulieren hameren wij in ons advies erop om niet zomaar “blind” de deur te openen. Ook niet voor pakketbezorgers. Door het toepassen van een “slimme” deurbel kan je zonder de deur te openen zien wie er voor de deur staat en praten. Als er een pakketbezorger staat vraag dan of hij het pakket voor de deur zet!

Ook interesse in een vrijblijvend veiligheidsadvies? 

Vul het contactformulier in op deze pagina of onder dit artikel en onze adviseur maakt een afspraak om bij jouw thuis of op werk de situatie te bespreken. Wij luisteren, overleggen, analyseren, adviseren, installeren, leggen uit en onderhouden!

Foto’s van Twitter en  Omroep Flevoland

 

Foto van Omroep Flevoland
Foto van Omroep Flevoland
Screenshot van Twitter
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews