Beveiligingsadvies bedrijfspand WonderBit

Complete veiligheidsmetamorfose

Doel m.b.t. beveiliging:
Inbraak, – en vandalisme risico tot een minimum beperken, gebruiksvriendelijke toegangscontrole en overzicht rondom het gebouw.

Probleem:
Op een industrieterrein is goede beveiliging een must. Na kantoortijden is er vaak beperkt toezicht, weinig licht en kunnen ongenode gasten lang ongestoord hun gang gaan. Dat was hier niet anders. In het verleden zijn er dan ook verschillende incidenten gewest die een hoop tijd, geld en gedoe veroorzaken. Het bekladden van de gevels, het vernielen van bedrijfseigendommen en pogingen tot inbraak zijn daar enkele voorbeelden van. De wens van WonderBit om optimale beveiliging te hebben mocht de toegankelijkheid voor hun klanten niet beperken. Geen grote hekken, poortjes en sluizen bij de ingang.

De vraag was helder. “Help ons bij het maken van een beveiligingsplan. Waarbij beveiliging wel zichtbaar is maar niet te aanwezig en onze bezoekers zich veilig voelen zonder dat ze dat belemmert”.

IMG 9839
Beveiligingscamera voor op een bedrijventerrein
16
15
steleniszinloos doet veiligheidsadvies op het hoogste niveau.

Oplossing:
Hoewel de vraag uitdagend was en het probleem specifiek was de oplossing niet ingewikkeld. Om te beginnen hebben wij geadviseerd rondom het pand betere verlichting te realiseren. Samen met de geadviseerde camera’s vormen deze de basis van de beveiliging buiten. Door de verlichting en camera’s op tactische plekken op te hangen heb je met een minimaal aantal camera’s maximaal zicht op het pand, de parkeerplaats en de omgeving. Deze slimme camera’s herkennen personen, scannen kentekens en kunnen bij vooraf ingestelde bewegingspatronen alarmmeldingen geven.

Binnen hebben we een alarminstallatie geadviseerd. Glasbreukcontacten en raam/deur, – contacten zorgen ervoor dat de toegang tot elke ruimte gemonitord en beveiligd wordt. Het in en uitschakelen van het alarm gaat zeer eenvoudig via een app of tag.

Uiteraard zijn er ook alarmcodes die aangemaakt kunnen worden. Een slim elektronisch slot met intercom installatie beveiligd ook de voordeur en zorg voor de nodige toegangscontrole. Om de beveiligingscirkel af te maken hebben we geadviseerd zich aan te sluiten bij de collectieve beveiliging van het industrieterrein. Samen met de overige ondernemers op het terrein wordt zo het volledige terrein gemonitord.

Door middel van cameraobservanten en mobilesurveillance wordt het terrein na sluitingstijden actief in de gaten gehouden.

 

Klant cases: www.wonderbit.nl

Vrijblijvend advies!

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews