Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als monteur bij een snelgroeiend bedrijf met een missie? Dan ben je bij Steleniszinloos aan het juiste adres! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s om ons team te versterken en samen de wereld een stukje veiliger te maken.

Bij Steleniszinloos geloven we namelijk dat veiligheid niet alleen een trend is, maar een essentieel stukje rus kan bieden. Als onderdeel van ons team draag jij hier direct aan bij door bijvoorbeeld de ontwikkeling en installatie van innovatieve, duurzame en veilig systemen.

Als jij een passie hebt voor techniek, een oog voor detail en graag in een dynamische omgeving werkt waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen, dan is de vacature (junior) beveiligingsmonteur iets voor jou! Wij bieden je een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om door te groeien in je functie.

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu en word onderdeel van ons team dat dagelijks bezig is met het verduurzamen van de wereld!

Onze huidige vacatures:

Vacatures stelen is zinloos
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.