Cube klant van Steleniszinloos

Veiligheid naar een hoger niveau!

Cube investeert in de veiligheid van de huurders.

Een mooie opdracht voor Steleniszinloos

Wij zijn erg blij dat de Cube Centre gekozen heeft voor Steleniszinloos voor het verhogen van de veiligheid en beveiliging in het gebouw! De Cube is een prachtig verzamelgebouw waar diverse soorten huurders waaronder een groot deel fashion een mooie ruimte huren. Het 5 etages tellende gebouw is bijna volledig verhuurd.

 

Eric Slettenhaar, eigenaar Cube: “Wij vinden het belangrijk om onze huurders veilig te houden. Zowel preventief als reactief. In Steleniszinloos hebben wij een ervaren partij gevonden die vooral ook meedenkt.”

Cube
Vergroten van veiligheid

Na een bezoek op locatie waarbij een veiligheidsadviseur van Steleniszinloos een ronde door het object heeft gemaakt is er een veiligheidsadvies op maar gemaakt. Samen met de opdrachtgever is dit advies besproken en is er gekozen voor het vernieuwen van een aantal veiligheidssystemen. Hierdoor wordt de veiligheid van het pand en de huurders aanzienlijk vergroot.

 

David Serpenti, eigenaar Steleniszinloos: “De Cube is een prachtig gebouw met veel huurders. Wij zijn erg trots om hier aan de slag te gaan. Samen met Erik hebben wij een advies gemaakt op basis van wensen van de klant en kennis van Steleniszinloos.”

MG 4893 bewerkt scaled e1679048355323
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

โ€œHeel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!โ€œ

Elwin Pereira

โ€œIk ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens ๐Ÿ‘Œโ€œ

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews