Cube klant van Steleniszinloos

Veiligheid naar een hoger niveau!

Cube investeert in de veiligheid van de huurders.

Een mooie opdracht voor Steleniszinloos

De Cube is een prachtig verzamelgebouw waar diverse soorten huurders waaronder een groot deel fashion een mooie ruimte huren. Het 5 etages tellende gebouw is bijna volledig verhuurd. Wij zijn erg blij dat de Cube gekozen heeft voor Steleniszinloos voor het verhogen van de veiligheid in het gebouw!

 

Eric Slettenhaar, eigenaar Cube: “Wij vinden het belangrijk om onze huurders veilig te houden. Zowel preventief als reactief. In Steleniszinloos hebben wij een ervaren partij gevonden die vooral ook meedenkt.”

Cube
Vergroten van veiligheid

Na een bezoek op locatie waarbij een veiligheidsadviseur van Steleniszinloos een ronde door het object heeft gemaakt is er een veiligheidsadvies op maar gemaakt. Samen met de opdrachtgever is dit advies besproken en is er gekozen voor het vernieuwen van een aantal veiligheidssystemen. Hierdoor wordt de veiligheid van het pand en de huurders aanzienlijk vergroot.

 

David Serpenti, eigenaar Steleniszinloos: “De Cube is een prachtig gebouw met veel huurders. Wij zijn erg trots om hier aan de slag te gaan. Samen met Erik hebben wij een advies gemaakt op basis van wensen van de klant en kennis van Steleniszinloos.”

MG 4893 bewerkt scaled
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.