Gezien op tv

De grote huisverbouwing met David Serpenti in de uitzending.

De grote huisverbouwing met David Serpenti in de uitzending.

Steleniszinloos is trots om deel te nemen aan de grote huisverbouwing! Onze expertise in veiligheidsvraagstukken maakt ons een waardevolle partner voor iedereen die zijn huis wil verbouwen. We hebben een team van deskundige medewerkers, waaronder David Serpenti en Martijn Koster, die gespecialiseerd zijn in veiligheidsmaatregelen en klaar staan om hun kennis en vaardigheden te delen.

Bekijk hier de aflevering: Afl7

In onze recente projecten hebben we ons gericht op het verbeteren van de veiligheid van woningen. David Serpenti en Albert Stokkers hebben hun expertise gedeeld met onze klanten en hen voorzien van waardevolle tips en advies over hoe ze hun huis zo veilig mogelijk kunnen maken. We zijn trots om te zien hoe deze verbouwingen hebben bijgedragen aan het verhogen van de veiligheid in deze woningen.

Of u nu te maken heeft met een klein veiligheidsvraagstuk of een volledige integratie van veiligheidsmaatregelen wenst, Steleniszinloos staat voor u klaar om te helpen. We bieden niet alleen consultatie en advies op het gebied van veiligheid, maar we kunnen ook de installatie van deze veiligheidsmaatregelen verzorgen. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat uw huis of bedrijf niet alleen mooi, maar ook veilig is.

Bij Steleniszinloos begrijpen we hoe belangrijk het is om uw huis te beschermen. Onze focus op veiligheid en onze ruime ervaring  ( David Serpenti, Yaron Navon en Martijn Koster samen meer dan 75 jaar ) in veiligheidsvraagstukken maken ons de ideale partner voor iedereen die zijn huis wil beveiligen. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van een veilige en mooie leefomgeving.

Wij nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren, analyseren vervolgens de situatie grondig en bieden u passend advies bij elk veiligheidsvraagstuk. Of u nu twijfelt over de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw huis of een volledig beveiligingssysteem wilt laten installeren, ons team staat klaar om u te ondersteunen.

Onze expertise strekt zich uit tot verschillende gebieden van veiligheid, waaronder inbraakpreventie, brandveiligheid, camerabewaking, toegangscontrolesystemen en nog veel meer. We begrijpen dat elk huis uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om veiligheid. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie en budget.

Naast onze technische expertise hechten we ook veel waarde aan klanttevredenheid. We streven ernaar om een uitstekende service te bieden, waarbij we open communicatie, betrouwbaarheid en efficiëntie hoog in het vaandel dragen. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen en u gemoedsrust te geven, wetende dat uw huis goed beveiligd is.

Bij Steleniszinloos geloven we dat veiligheid niet zinloos mag zijn. Het is een essentieel aspect van ons dagelijks leven en het waarborgen van de veiligheid van uw huis is van groot belang. We blijven up-to-date met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, zodat we u de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden.

Naast onze diensten op het gebied van veiligheid, streven we ook naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We kunnen u adviseren over energie-efficiënte maatregelen en de integratie van groene technologieën in uw woningbeveiligingssysteem. Op die manier kunt u niet alleen genieten van een veilig thuis, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Onze samenwerking stopt niet na de installatie van de veiligheidsmaatregelen. We bieden ook regelmatig onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan staan onze experts klaar om snel en efficiënt op te treden en het probleem op te lossen.

Steleniszinloos heeft een uitgebreid portfolio van tevreden klanten die profiteren van onze expertise en toewijding op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om particuliere woningen, bedrijfspanden of andere soorten vastgoed, we hebben ervaring met diverse projecten en kunnen aan uiteenlopende behoeften voldoen.

We streven naar langdurige relaties met onze klanten en streven ernaar om hun vertrouwen te winnen door uitmuntende service te leveren. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we zullen er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.

Kortom, Steleniszinloos is uw betrouwbare partner voor alle veiligheidsvraagstukken met betrekking tot uw huisverbouwing. Met onze expertise, ervaring en toewijding zorgen we ervoor dat uw huis niet alleen mooi, maar ook veilig is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een veilige en comfortabele leefomgeving.

Maak hier een afspraak met David Serpenti of Martijn Koster

de grote huisverbouwing

Productgroepen waarom advies op locatie?

Er zijn diverse producten te verzinnen maar het begint allemaal bij uw gevoel en goed advies over veiligheid:

  • Alarmsysteem
  • Camerabewaking
  • Hang- en sluitwerk
  • Intercom
  • Toegangscontrole
  • Hek
  • Gewapend glas
  • Hond
  • Grind

Geïnteresseerd in meer projecten die wij doen? Lees hier een  van onze eerder gegeven adviezen!

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen met uw veiligheid!

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews