Bewaken van een festivalterrein.

Er komt veel bij kijken!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Festivalterrein

Dit jaar vinden er meer dan 1.000 festivals plaats. In alle delen van het land en op alle mogelijke plaatsen. Welke vaak op mooie festivalterrein locaties worden gegeven maar vaak zonder de juiste beveiliging

Zo’n festival duurt vaak 1 á 2 dagen. Op de dagen dat het festival plaatsvindt, is het festivalterrein negen van de tien keer goed beveiligd.

Er lopen beveiligers rond, hondengeleiders, soms worden het camera’s geplaatst en overal staan hekken om het terrein heen.

IMG 6002 scaled

De op- en afbouw van een terrein is een stuk lastiger om te beveiligen. De hekken staan er dan nog niet of worden weer verwijderd.

Meestal zet de organisatie één of meerdere hondengeleider(s) in, die in zijn auto zit met de hond. Waarna ze af en toe rondes rijden en lopen om te kijken of alles veilig is. Soms staan er 1 of 2 camera’s op het terrein die (later) worden uitgekeken.

Echter tijdens de op- en afbouw periode staat er veel materiaal en materieel op het terrein wat zeer kostbaar is. De vraag is, hoe kunnen organisatoren hun kostbaar bezit beter beschermen? Afgelopen maanden hebben wij hier met het team meermaals over nagedacht en geprobeerd om een optimale oplossing te vinden die A niet te duur is voor organisaties en B makkelijk inzetbaar is.

Het lastige is dat elke festival anders is en geen enkele locatie is hetzelfde. Hierom heeft het team custom made oplossingen bedacht en uitgevoerd. Wat tijdens de brainstorm sessie naar bovenkwam is dat vooral het te kort aan personeel uitdagingen met zich mee brengt voor organisaties. Waarop wij hebben kunnen inspelen met onze technologie. Denk hierbij aan het plaatsten van speciale veiligheidsbalken die alarm geven als ze worden verplaatst. Speciale alarmen op het hekwerk en track en trace systemen op of in het materiaal/ materieel.

Mocht je ook last hebben van een te kort aan personeel maar wil je je terrein toch goed beveiligd hebben? Bel ons en dan komen wij langs om te kijken of we jullie kunnen helpen.

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews