Beveiliging Strand 22

Tijdens de bouw ook zorgen voor veiligheid

Heerlijk eten en drinken bij deze prachtige strandtent in Almere Centrum.

Bouwbeveiliging tijdens bouw Strand 22

Tijdens de bouw van horecabedrijf Strand 22 heeft Steleniszinloos gezorgd voor tijdelijke beveiliging in de vorm van bouwplaatsbeveiliging. Door middel van het plaatsen van een tijdelijk camerasysteem met alarmopvolging van partner Buko kon er gedurende de bouwwerkzaamheden 24/7 worden opgelet.

Buko Waakt
Veilig van begin tot eind

Strand 22 zorgt ervoor dat alles perfect is. Niet alleen qua eten, drinken en hospitality maar ook qua veiligheid. Tijdens de bouw en na de bouw. Met verschillende partners heeft Martin Ort ervoor gezorgd dat Strand 22 optimaal beveiligd is.

 

Martin Ort: “Het geeft een hoop rust in drukke tijden als je weet dat de beveiliging goed geregeld is. Steleniszinloos heeft ons daarin goed geholpen!”

 

Voor meer informatie over Strand 22 ( Almere Centrum ) klik hier

MG 4961 bewerkt scaled
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

โ€œHeel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!โ€œ

Elwin Pereira

โ€œIk ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens ๐Ÿ‘Œโ€œ

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews