Wasparfum compleet beveiligd

Complete beveiliging in nieuwe bedrijfspand van Wasparfum

Totaal beveiliging door Steleniszinloos

Voor de nieuwe locatie van wasparfum was de wens een totaal concept voor beveiliging en personeel toegang. De nieuwe locatie moest van een gecertificeerd alarm systeem worden voorzien inclusief camera, intercom, en tijd registratie.

Door advies van Steleniszinloos is gekozen voor een one-stop-shop oplossing voor zowel de binnen als buitenzijde van de nieuwe locatie.

Ook interesse in een totaal beveiliging advies vul onderstaand contact formulier in en we komen vrijblijvend bij u langs.

J. Strampel, : “Ik wilde een totaaloplossing voor onze nieuwe locatie waardoor de veiligheid voor ons en onze medewerkers optimaal is. David Serpenti heeft hierin ons van perfect advies voorzien en in het hele traject mee gedacht. Wij zijn dan ook erg tevreden over wat er nu geplaatst is.

Timemoto uren klok
Dahua intercom incl. installatie
Intercom buiten unit
Buiten camera full HD
Ajax sirene
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews