Veiligheidstips

Een eerste stap naar een veilig gevoel

Advies moet lijdend zijn en niet de producten.

Veiligheidstips SIZ

Als ondernemer is de veiligheid van je bedrijfspand van groot belang. Het zorgt niet alleen voor de bescherming van je bedrijfseigendommen, maar ook voor de veiligheid van je medewerkers en klanten. Hier zijn enkele belangrijke veiligheidstips om te overwegen voor je bedrijfspand:

  1. Beveiligingssystemen: Investeer in professionele beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, camerabewaking en toegangscontrolesystemen. Deze systemen kunnen helpen bij het detecteren van ongeautoriseerde toegang tot je pand en kunnen helpen bij het afschrikken van potentiële indringers.
  2. Verlichting: Zorg voor voldoende verlichting rondom je bedrijfspand. Goede verlichting kan donkere plekken verminderen en potentiële indringers afschrikken. Overweeg het installeren van bewegingssensoren voor de buitenverlichting om ongeautoriseerde activiteiten te detecteren.
  3. Sterke sloten: Zorg voor sterke en betrouwbare sloten op alle deuren en ramen van je bedrijfspand. Overweeg het gebruik van extra beveiligingsmaatregelen, zoals anti-inbraakstrips en veiligheidssloten, om de beveiliging van je pand te verbeteren.
  4. Toegangsbeheer: Beheer de toegang tot je bedrijfspand zorgvuldig. Geef alleen toegang aan geautoriseerd personeel en implementeer een strikt toegangsbeleid. Overweeg het gebruik van elektronische toegangscontrolesystemen, zoals keycards of biometrische identificatie, om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
  5. Brandveiligheid: Zorg voor adequate brandveiligheidsmaatregelen in je bedrijfspand, zoals rookmelders, brandblussers en nooduitgangen. Zorg ervoor dat je medewerkers getraind zijn in brandveiligheid en weten hoe ze moeten handelen in geval van een brand.
  6. Gegevensbeveiliging: Bescherm de gegevens van je bedrijf door het implementeren van adequate gegevensbeveiligingsmaatregelen. Beveilig je computernetwerk met firewalls, antivirussoftware en regelmatige updates. Zorg voor sterke wachtwoorden en beperk de toegang tot gevoelige informatie tot geautoriseerd personeel.
  7. Bewustwording van medewerkers: Train uw medewerkers op het gebied van veiligheid en beveiliging. Zorg ervoor dat ze op de hoogte zijn van de veiligheidsprocedures en dat ze weten hoe ze verdachte situaties moeten rapporteren. Moedig hen aan om alert te zijn en verdachte activiteiten te melden aan de juiste autoriteiten.
  8. Noodplanning: Ontwikkel een noodplan voor je bedrijfspand en zorg ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de procedures in geval van noodgevallen, zoals brand, overstromingen of andere incidenten. Zorg voor voldoende nooduitgangen, noodverlichting en eerste hulpvoorzieningen.Wij hopen u met deze Veiligheidstips op weg te helpen en we komen graag op locatie om u van advies te voorzien
MG 4935 bewerkt scaled
Beveiligingscamera voor op een bedrijventerrein
16
was1

Een eenvoudige maar effectieve veiligheidstips die je zelf kunt doen:

Om de veiligheid van je bedrijfspand te verbeteren, is regelmatig een beveiligingscheck uitvoeren. Loop regelmatig rondom je pand en controleer deuren, ramen, sloten en verlichting op mogelijke zwakke plekken. Repareer of vervang kapotte sloten of verlichting en zorg ervoor dat alle deuren en ramen goed gesloten zijn. Zorg er ook voor dat er geen waardevolle spullen zichtbaar zijn vanaf de buitenkant van je pand, om potentiële dieven niet uit te dagen. Een regelmatige beveiligingscheck kan je helpen om potentiële beveiligingsrisico’s tijdig te identificeren en aan te pakken, en zo de veiligheid van je bedrijfspand te verbeteren.

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews