Camera in beeld bij Politie op 1!

Registreer je camera's gratis bij de beveiligde database.

Help bij de opsporing!

Camera in beeld bij Politie op 1!

 

Iedereen kan deelnemen aan het politiesysteem Camera in Beeld. Heeft u een buitencamera? Registreer uw camera dan bij Camera in Beeld bij Politie op 1! Zo maakt u uw buurt veiliger.

Als er een incident of calamiteit heeft plaatsgevonden dan bekijkt de politie de database van “Camera in beeld”. Hierin zien ze snel of er in die buurt camera’s hangen die het gebeuren heeft kunnen waarnemen. Zo help je elkaar en de politie om de buurt veiliger te houden!

 

Registreer je gegevens

Als je camera’s aan je huis hebt hangen zorg er dan voor dat je deze aanmeldt bij de database van de politie. Registreer je gegevens veilig en snel via DigiD via de volgende link:

Camera in beeld bij Politie op 1!

Foto van Omroep Flevoland

Steeds meer camera’s bij particulieren

 

Het aantal camera’s bij particulieren stijgt de laatste jaren enorm. Niet alleen omdat we dol zijn op gadgets en techniek maar ook omdat de criminaliteit harder en meer wordt. Een simpele manier om je huis te beveiligen is het nemen van een slimme deurbel of een intercom. Daarnaast is het toepassen van een camerasysteem een kleine stap.

Lees hier het artikel Woningovervallen nemen toe

 

Database politie

De Politie is een database gestart met daarin screenshots van camerabeelden van particulieren. Deze beveiligde database is alleen toegankelijk door politie ambtenaren naar aanleiding van een onderzoek. Iedereen met camera’s aan zijn huis kan helpen om criminelen op te sporen. Ook met de slimme deurbellen.

 

Vraag via het formulier op deze pagina een vrijblijvend advies gesprek aan!

Project woning Poort
Foto van Omroep Flevoland
3
Intercom Dahua
Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

โ€œHeel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!โ€œ

Elwin Pereira

โ€œIk ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens ๐Ÿ‘Œโ€œ

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews