Beveiliging Ellerman naar hoger niveau

Ellerman optiek & oogzorg

In een voortdurend evoluerend beveiligingslandschap is het voor bedrijven van cruciaal belang om hun beveiligingsmaatregelen regelmatig te evalueren en te verbeteren.

Op verzoek van Ellerman heeft Stelen is Zinloos hun wensen zorgvuldig aangehoord en waardevol advies gegeven, wat heeft geleid tot enkele positieve aanpassingen aan hun beveiligingsinfrastructuur. Laten we eens kijken naar de concrete verbeteringen die zijn doorgevoerd om Ellerman’s beveiliging te versterken.

Verbeterde camerakwaliteit:

Een van de eerste wijzigingen die Ellerman heeft doorgevoerd, is het vervangen van een aantal camera’s door modellen van betere kwaliteit. Wij benadrukte het belang van duidelijke en scherpe beelden om potentiële indringers te identificeren en te ontmoedigen. Met de nieuwe camera’s kan Ellerman nu genieten van een verbeterde videokwaliteit, waardoor het beveiligingsteam beter toezicht kan houden op de faciliteiten.

Groter scherm op een strategische locatie:

Om optimaal gebruik te maken van de camerabeelden, heeft Ellerman een groter scherm geïnstalleerd op een betere locatie. Dit stelt het beveiligingsteam in staat om de beelden duidelijk en in realtime te bekijken. Door het scherm op een strategische plek te plaatsen, hebben de beveiligingsmedewerkers een breder zicht op de bedrijfsactiviteiten en kunnen ze snel reageren op verdachte situaties.

Extra rolluik voor verhoogde veiligheid:

Een andere belangrijke aanpassing die is doorgevoerd na het beveiligingsadvies van ons, is de installatie van een extra rolluik. Dit rolluik dient als een extra beveiligingslaag en verhoogt de veiligheid van de faciliteiten van Ellerman. Het biedt bescherming tegen inbraakpogingen en fungeert als een fysieke barrière die potentiële indringers ontmoedigt.

9E6CCCD5 1225 483B 9737 AB905B6446D1 1 105 c
700D782D 606A 4372 A8B6 0FF493A46A88 1 105 c
F029A491 22B8 42C4 A957 877D74B6D9C6 1 105 c
9A3685EA E236 424A 80A9 17782146D8E6 1 105 c

Alarmopvolging

Om een snelle en efficiënte reactie op alarmsituaties te waarborgen, heeft Ellerman de alarmopvolging geregeld via Le Connecteur. Het geautomatiseerde alarmsysteem stuurt onmiddellijk meldingen naar het beveiligingsteam wanneer een alarm afgaat. Hierdoor kan er direct actie worden ondernomen, waardoor de reactietijd aanzienlijk wordt verkort en mogelijke schade tot een minimum wordt beperkt.

Interactieve display

Tot slot gaat Ellerman, geïnspireerd op ons advies, een interactieve display geplaatst op de Cartier-wand. Deze innovatieve toevoeging biedt niet alleen esthetische waarde, maar kan ook dienen als een krachtig middel om bezoekers bewust te maken van de beveiligingsmaatregelen van Ellerman. Het toont realtime informatie over de beveiligingssystemen en -procedures, waardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen wordt gecreëerd.

 

Door het vervangen van camera’s, het installeren van een groter scherm, het toevoegen van een extra rolluik, het regelen van alarmopvolging via Le Connecteur en het plaatsen van een interactieve display op de Cartier wand, is de beveiliging van Ellerman naar een hoger niveau getild. Deze veranderingen zullen niet alleen bijdragen aan een veiligere omgeving voor het bedrijf en haar medewerkers, maar ook dienen als een voorbeeld van hoe het implementeren van de juiste beveiligingsmaatregelen een waardevolle investering is in de bescherming van activa en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

 

Dus, hoe is de beveiliging bij jouw bedrijf? Ook toe aan verbetering of heb je andere veiligheidsvragen? Vraag vrijblijvend beveiligingsadvies bij ons op.

Samen zorgen we voor een groter veiligheidsgevoel 💪

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews