Project woning Poort.

Van luisteren, analyseren, adviseren en uitvoeren!

Complete update veiligheidssystemen.

Luisteren naar de klant

Als onze veiligheidsexpert naar een gesprek gaan is onze eerste taak luisteren“. Waarom zijn wij hier? Wat is het vermoedelijke probleem? En wat is het doel? Na het luisteren gaan we in gesprek en analyseren we het probleem. Vaak is dat toch net even anders dan er in eerste instantie werd gedacht.

Veiligheidsadvies

Bij het project woning Poort hing er al een camera- en alarmsysteem. Alleen was deze dusdanig verouderd dat we over gegaan zijn naar een nieuw systeem. De camera’s zijn op andere locaties gekomen omdat de indeling van de tuin ook veranderd is. Het alarmsysteem is een draadloos systeem van AJAX geworden met rookmelders op elke etage. Vanaf 1 juli 2022 is dat verplicht.

Samen met de slimme sloten kan alles via een app bediend worden. Handig met steeds zelfstandiger wordende kinderen. Geen sleutels meer kwijt en in de vakanties kan ook de buurvrouw naar binnen om de post en planten te doen.

Project woning Poort intercom e1669297083106
Project woning Poort schuur
Project woning Poort zijkant
Project woning Poort

Woningovervallen

Vanwege de toename van woningovervallen is ook gekozen voor een intercom systeem met een binnenscherm. Zo kunnen de bewoners zien wie er voor de deur staat en praten als dat nodig is. Ook bij deze familie wordt er veel online besteld en staat er geregeld een pakketbezorger voor de deur. De deur wordt dan zo snel mogelijk open gemaakt om het pakket in ontvangst te nemen. Nu kunnen ze eerst kijken of de deur wel open moet.

Lees hier het artikel over woningovervallen

Op het scherm van de intercom staan ook de beelden van de overige camera’s. Zo kan je vanuit 1 plek alles rondom het huis zien. Daarnaast is uiteraard ook alles te zien en te bedienen met een app. Hierin kan je ook anderen – zoals de beveiliging, buurvrouw, ouders, interieurverzorger, etc – toegang geven tot je huis. Zo kregen we bij project woning Poort een optimale situatie.

Lees en luister hier hoe Martijn van Steleniszinloos advies geeft op omroep Flevoland

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-0043817 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

“Heel erg tevreden met de service van Steleniszinloos. Op korte termijn bij mij thuis gekomen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een degelijk advies gegeven. Er werd actief meegedacht en waren transparant in de mogelijkheden. Een week later was alles al gemonteerd. Nogmaals bedankt!“

Elwin Pereira

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van Steleniszinloos, buiten de hoge kwaliteit van de producten weten ze zich heel goed af te stemmen op de klant en zijn behoeftes, voor een veilig huis moet je zeker bij Steleniszinloos zijn. Bedankt jongens 👌“

Rene Hofs

Beoordelingen

4.9 op basis van 35
Google reviews
Lees alle Google reviews